LES MOUGEOTTES CHARDONNAY 75 CL.

kr. 65,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

Pays d’Oc IGP

Tør og fyldig men disciplineret Chardonnay fra det sydvestlige Frankrig, der rummer landets ubetinget bedste vine til prisen.

Denne vin rummer mange af de hvide Bourgogne-vines kvaliteter, men til en pris, hvor Bourgogne ikke er tæt på at kunne være med

Druerne hentes fra forskellige højtliggende områder, hvilket resulterer i friskhed i druematerialet samt sikrer en lang vækstsæson, der giver god kompleksitet i den færdige vin.

Lagring på kvalitetseg giver en perfekt modning af vinen samt tilfører blide, cremede nuancer.

Les Mougeottes er en intens og særdeles velskabt Chardonnay med ekspressiv citrusfrugt, fersken og let-toastede noter fra lagringen, der holdes i skak af en livgivende syrefriskhed.

Denne Chardonnay leverer en suveræn kombination af koncentration og finesse, der normalt er reserveret langt dyrere vine.

Nyd vinen, ved en serveringstemperatur på ca. 9-12°, til fyldige fiskeretter, til stegt fjerkræ, til mættende salater eller som en fyldig aperitifvin.

Vinen smager fremragende nu, så det er ikke vinen, man typisk lægger i kælderen, om end den dog nok skal holde et par år.

 

khfabv