Opstaldning

Vi tilbyder opstaldning i rolige, naturskønne omgivelser, hvor vi sætter fokus på at have seriøse og ambitiøse rammer for dressurryttere, men også med god plads til hyggeryttere. Vi har fokus på kvalitet i alt, hvad vi gør.  .

Vi sparer ikke på noget. Her er altid foder i topkvalitet og wrap fra vores egne frodige marker. Her er rene, velholdte bokse og der er altid nogen, der holder øje med din hest – også når du ikke er her. Kun det bedste er godt nok. Vores professionelle personale er passionerede omkring at give heste og deres ejere en god og tryg oplevelse.

Alting bliver ordnet og holdt pænt, rent og funktionelt. Vi sørger for, at omgivelserne er behagelige, velholdte og æstetiske. Alt sammen for at skabe en god atmosfære omkring heste og ryttere.

Samlet set råder Slangerupgaard over 2 stalde med plads til 14 heste i den lille stald og 23 heste i den store stald. 

Der er 2 ridehuse på gården, et nyrenoveret 20X40m og et  20X60m ridehus fra 2016, begge med fiberbund. Vi har en walker, som kan benyttes ved tilkøb, og i midten har vi longererings rotunde, ligeledes med fiberbund.

Der er en udendørs ridebane med målene 20X60m og mulighed for skønne rideture i naturen enten på landevejen, eller på de tilhørende ridestier langs Haraldsted sø. 

Der er også en afdeling som varetager dækkenvask. Her kan man få vasket dækkener, underlag osv. ved tilkøb.

Slangerupgaard har også en topmoderne wellness afdeling med spa, aquatrainer, vibrationsbånd og Bemer Vet dækken. Vores opstaldere tilbydes behandlingerne til rabatpriser.

I Loungen, som ligger på 1. sal, finder man den skønneste udsigt over Haraldsted Sø eller man kan se ned i vores smukke ridehal.

Stor stald

I den store stald fodres der 3 gange dagligt med foder fra Pavo, hvor der kan vælges mellem forskellige produkter i deres sortiment. Der er et permanent samarbejde med en foderkonsulent, der sikrer optimal fodring af hver enkelt hest. I denne stald er der fuldpasning. Der er halm i boksene og mulighed for tilkøb af træpille bund. 

Der er direkte adgang til 20x60 ridehus med fiberbund og der er både græsfolde, mindre jordefolde og små paddoks med grus (tilkøb). Om vinteren bliver der lagt hø/wrap på foldene til hestene. I den store stald er der tilknyttet toilet med bad og omklædningsrum. Derudover er der et ekslusivt opvarmet sadelrum, solarie og vaskepladser. 

Prisen for opstaldning i stor stald: 6500 kr. pr mdr. med vagter ( 2 aftenfodringer el. 1 indlukningsvagt i weekend. Uden man tager vagter er prisen 7,000 kr pr. mdr.

Lille stald

Der er 4 udebokse og 10 bokse inde i stalden. Der fodres ligeledes 3 gange dagligt med et foder fra Pavo. Også her er der et samarbejde med en foderkonsulent, som sikrer konstant optimal fodring. Der følger 8 kg wrap med dagligt inkl. i prisen. Der er træpiller i boksene. Her muger man selv efter sin hest og har i fællesskab 2-3 månedlige ind eller udlukningsvagter, som kombineres med 1 indlukning i stor stald eller 2 aftenfodringer. Der forefindes 26 folde, som hestene bliver flyttet rundt på alt efter årstid. Om vinteren tildeles der wrap på foldene til hestene. Der er tilknyttet et nyrenoveret 20X40m ridehus med fiberbund og mulighed for tilkøb af kort til det store 20x60 ridehus. Derudover er der et stort opvarmet sadelrum med toilet.

Boksleje lille stald: 4000 kr pr mdr. med vagter eller 4500 kr uden vagter – dog kan ind/udluk i lille stald ikke fravælges.

Med mulighed for tilkøb af ekstra ydelser som dækken skift mm

Vil du høre mere er du velkommen til at kontakte os på tlf. : 24 94 56 08            eller på stald@slangerupgaard.com