Landbrug

På Slangerupgaard dyrker vi med stor passion både raps, rug, byg, hvede og hø af høj kvalitet.

Siden 2010 er det lykkedes os at skabe et sundt og bæredygtigt landbrug præget af godt landmandsskab – med kærlighed og omtanke for de gavmilde, naturskønne omgivelser.

Land

Slangerupgaard råder over et landareal, der indtil videre strækker sig over 163 hektar med frodig muldjord nær sø og skov i den Midtsjællandske natur.

lb1

På Slangerupgaard forener vi de gamle landbrugs-traditioner med moderne højteknologi, hvor vi med egen maskinpark klarer alle opgaver selv. Markerne bliver passet og plejet med kærlighed og omtanke

Det er vigtigt for os at drive landbrug i pagt med naturen. Derfor har vi bl.a. skabt brede græsningsbælter til dyrene – så man ofte kan nyde synet af græssende råvildt rundt om markerne.

Hø og wrap

Vi har udsøgt kvalitets hø og wrap fra vores egne marker. Vi sørger for, at vores hø og wrap bliver produceret i en høj kvalitet, specielt velegnet til heste.

lb2

Tørt og med lavt sukker indhold. Nogle gange har vi nok til, at vi kan sælge af det. Det samme gælder byg halm, som vi også selv presser i minibigballer. Disse er 70 x 80 cm.

Vil du høre om vi har noget til salg så kontakt Henrik på tlf: 20 20 45 04