CYCLES GLADIATOR ZINFANDEL

kr. 75,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

Lodi 2011

Den anerkendte Californiske producent Hahn står bag denne kraftfulde Zinfandel fra Lodi, et område der er synonymt med Zinfandel-druen, som stortrives her og netop i Lodi er repræsenteret ved en stor andel af meget gamle vinmarker.

Stilen er uhøjtidelig, som californierne selv er det, men tag ikke fejl: vinen er lavet efter alle kunstens regler på Hahns topmoderne vineri, hvor ny teknologi aldeles uproblematisk går hånd i hånd med statens rige vintraditioner.

Cycles Gladiator Zinfandel udviser via sin fylde og tætpakkede bæraromaer med al tydelighed, at dette er en drue, hvor det aromatiske gashåndtag kan drejes helt i bund samtidig med, at helheden forbliver blød og afbalanceret. Lagring, dels på tank, eg og flaske har afrundet vinen, så den nu fremstår drikkeklar og uimodståelig.

Duft og smag har intense aromaer af hindbær, mørke kirsebær, svesker og sort peber. Man finder stor, tætpakket fylde med den voldsomhed, der skal være i vine på Zinfandel-druen, men samtidig er vinen afrundet med en blød finish.

Nyd denne vin af et stort Bordeuaux-glas til en brutal stegeret – også til en kærlig burger, hvor andre rødvine ellers kan have det særdeles svært.

Vi anbefaler en serveringstemperatur på 17-18°.

Cycles Gladiator Zinfandel er drikkeklar, når den frigives fra vineriet, men har man købt en håndfuld flasker, så kan vinen også snildt henlægges et par år.

 

khfabv