Catago FIR-Tech Healing dækken

kr. 1.499,00

Beskrivelse

Catago FIR-Tech Healing dækken er udviklet i et let og åndbart materiale med optimal pasform.

Som noget nyt på markedet er alle de større muskelgrupper dækket af et fint lag Synthermax fiberfyld, mens hele indermaterialet har indvævede keramiske partikler.

Resultatet er en avanceret dobbeltvirkende effekt.

Dækkenet er ideelt til at give øget velvære, mindske restitutionsperioder, samt til at opvarme muskler, sener og led. Godt til brug før og efter fold, træning og konkurrence.

Med god kraftig bringelukning og krydsgjorde.

Info om FIR-Tech:
Catago FIR-Tech Healing er en terapeutisk serie i høj kvalitet til øget velvære og restitution.

Ideel til forebyggelse af skader, lindring af spændte muskler, ømme led samt behandling af gamle og nye skader. FIR-healing bruges også til behandling af heste med led- eller seneproblemer og til ældre heste.

Overfladematerialet med indvævede keramiske partikler samt Synthermax fiberfyld giver FIR-Healing serien den avancerede og dobbeltvirkende effekt som opvarmer muskler, sener og led.

Dette gør seriens produkter velegnede til brug før og efter fold, træning og konkurrence.

Det særligt udviklede keramiske materiale omdanner og reflekterer hestens kropsvarme som elektromagnetisk infrarød varmestråling, der trænger ind i vævet og udvider blodkarrene.

Varmestrålingen betyder øget blodcirkulation og tilførsel af ilt til vævet, hvormed spændinger, ømheder og inflammationer mindskes, samtidig med at sene- og ledfunktioner forbedres i de områder, hvor FIR-Healing produkterne anvendes.

Kan vaskes uden virkningen forsvinder.

Farve: Sort

 

khfabv