Hestepension

Vi tilbyder opstaldning og leje af faciliteter i rolige, naturskønne omgivelser, hvor vi sætter fokus på at have seriøse og ambitiøse rammer for dressurryttere, men også med god plads til hyggeryttere. Vi har fokus på kvalitet i alt, hvad vi gør. 

Vi kræser om vores heste og ryttere. Alting bliver ordnet og holdt pænt, rent og funktionelt. Vi sørger for ,at omgivelserne er behagelige, velholdte og æstetiske. Alt sammen for at skabe en atmosfære omkring heste og ryttere.

Opstaldning

I vores dejlige atmosfærefyldte stalde, kan du leje en boks til din hest. Dermed får du også adgang til alle vores goder, såsom ridehus, ridebaner og andre faciliteter.

Kun det bedste er godt nok. Vores professionelle personale er passionerede omkring at give heste og deres ejere en god og tryg oplevelse.

Vi sparer ikke på noget. Her er altid foder i topkvalitet og wrap fra vores egne frodige marker. Her er rene, velholdte bokse og der er altid nogen, der holder øje med din hest – også når du ikke er her.

På Slangerupgaard findes der 2 forskellige muligheder for opstaldning. Vi råder over en lille stald og en stor stald, der deler nogle af de fælles faciliteter.

I den store stald fodres der 3 gange dagligt med et fuldfoder Duvil basic build, eller Saracen re-leve. Der er et permanent samarbejde med en foderkonsulent, der sikrer optimal fodring af hver enkelt hest. I denne stald er der fuldpasning der inkluderer mugning. Der er halm i boksene og mulighed for tilkøb af træpille bund. 

Der er tilnyttet et helt nyt 20x60 ridehus med fiberbund og der er både græsfolde og små paddoks med gummimåtter. Om vinteren bliver der lagt hø på foldene til hestene. I den store stald er der tilknyttet toilet med bad og omklædningsrum. Derudover er der et ekslusivt opvarmet sadelrum, solarie og vaskepladser. Der er mulighed for benyttelse af skridtbånd og walker. 

Prisen for opstaldning i stor stald: 5.700 kr. pr mdr

I den lille stald fodres der ligeledes 3 gange dagligt med et fuldfoder fra Equisana Cool Performance, Bodyboost (hvis ønskes) og lucerne. Også her er der et samarbejde med en foderkonsulent, som sikrer konstant optimal fodring.

Der følger 8 kg wrap med dagligt inkl i prisen. Der er halm i boksene som udgangspunkt men mulighed træpille bund. Her muger man selv efter sin hest og har en månedlig ind eller udlukningsvagt. 

Der forefindes 26 folde, som hestene bliver flyttet rundt på alt efter årstid. Om vinteren kan der tilkøbes wrap på foldene til hestene.

er er tilknyttet et 20X40m ridehus med fiberbund og mulighed for tilkøb af kort til det store 20x60 ridehus.

Derudover er der et stort opvarmet sadelrum med toilet og mulighed for tilkøb af skridtbånd og walker.

Boksleje lille stald: 2.800 kr pr mdr.

Med mulighed for tilkøb af ekstra ydelser som dækken skift mm

Undervisning

Slangerupgaard har tilknyttet underviser Anne Troensegaard.

Anne har gennem mange år været en del af landsholdstruppen, vundet NM guld x 2, WM Kentucky, sølv DM, samt redet utallige heste til unghestechampionaterne.

Anne har selv egne heste opstaldet, heste i ridning samt varetager undervisning af elever på stedet og udefra kommende.

For undervisning kontakt Anne på tlf 21256476

www.artdressur.dk

Skal du til stævne?

Som pensionær på Slangerupgaard, har du mulighed for at låne et flot hvidt dressur underlag fra Equiline.

Vi har også blå boksgardiner, ligeledes fra Equiline.

Begge dele kan udlånes til opstaldere uden beregning.

Hvis du er interesseret, kan du kontakte Tanja.